Annonce
Rim Rømø er Danmarks største feriecenter med hele 208 huse. Det var faktisk faderen til Peter Ingemann (kendt fra bla. TV-programmet: Størst), der var med til at bygge centret,- Og det tjente han vist virkelig godt på, smiler daglig leder Trisse Martinsen og servicemedhjælper Pia Elkjær. De glæder sig virkelig til at vise de nyrenoverede faciliteter frem for gæsterne. (Fotos: SVO)
Digeposten

Rim Rømø i nye klæder...

Feriecenter Rim Rømø har gennemgået en større renovering

Annonce
  • Rim Rømø er Danmarks største feriecenter med hele 208 huse. Det var faktisk faderen til Peter Ingemann (kendt fra bla. TV-programmet: Størst), der var med til at bygge centret,- Og det tjente han vist virkelig godt på, smiler daglig leder Trisse Martinsen og servicemedhjælper Pia Elkjær. De glæder sig virkelig til at vise de nyrenoverede faciliteter frem for gæsterne. (Fotos: SVO)
  • På 1. salen af fællesrummet er der indrettet legerum til alle børn. Her er det lokalet til de yngste gæster.
  • Indendørsaktiviteter for børn og voksne i alle aldre ? her kan der bruges mange timer.- Vi har gjort meget ud af at have både inden- og udendørs aktiviteter for børn i alle aldre. Kan de få tiden til at gå på en god måde, så får hele familien en rigtig god oplevelse, understreger Trisse.
  • Et af de nye tiltag er denne dejlige grillhytte.- Vi mangler endnu at få sat et par raftehegn op, så vi skaber lidt mere læ, tilføjer Trisse.
  • Servicemedhjælper Pia Elkjær og daglig leder Trisse Martinsen.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce